About

Flandria Foods, jouw partner

Reeds 4 generaties lang ontwikkelt en produceert Flandria Foods soepen, sauzen en bouillons voor de grotere keukens. Oorspronkelijk gestart in 1920 met de productie van deegwaren, is het familiebedrijf geëvolueerd naar een gerenommeerde producent van oplossingen die de professionele kok helpen om te scoren bij zijn publiek.

Na de eerste decennia van bedrijfsactiviteit werd al snel duidelijk dat Flandria Foods verder wilde gaan dan de productie van vermicelli voor in de soep. De markt van soepen op zich sprak aan en het familiebedrijf kon hierin een belangrijke rol van betekenis spelen. Er werd niet alleen gedacht aan afgewerkte poedersoepen. Een kok weet al lang dat een gepaste bouillon wonderen kan verrichten in zijn gerecht. Sinds 1957 kreeg de productcatalogus een volledige make-over en staan soepen, sauzen en bouillons op het menu.

In lijn met de evoluerende markt en haar verwachtingen wordt stelselmatig geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe smaken, nieuwe markttrends en antwoorden op hedendaagse noden. Aangespoord door de steeds meer eisende klant, verlegt Flandria Foods telkens opnieuw haar grenzen naar een steeds betere voedselveiligheid. Honderd jaar na de start van dit familiebedrijf, is Flandria Foods meer dan ooit klaar om in de toekomst “de lijnen” van hedendaagse soepen, sauzen en bouillons samen met jou uit te zetten.